Contacteer ons
Amy

Telefoonnummer : 86-13656834555

WhatsApp : +8613656834555

Jiashan Lianchuang Plastic & Hardware Factory

Het Plastiek van Jiashanlianchuang & Hardwarefabriek

 

De professionele Fabrikant van de Roestvrij staalspijker

 

  • Jiashan Lianchuang Plastic & Hardware Factory
  • Jiashan Lianchuang Plastic & Hardware Factory
  • Jiashan Lianchuang Plastic & Hardware Factory
  • Jiashan Lianchuang Plastic & Hardware Factory
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken LC Aantal werknemers 20~40
Jaarlijkse omzet 2000000-3000000 Opgericht Jaar 2000
Export pct 90% - 100%
Inleiding

Het Plastiek van Zhejiangjiashan LianChuang & de Hardwarefabriek, in 2000 wordt gevestigd, zijn een uitvoerige onderneming met de zaken die van R&D, van de productie, van de verwerking en van de handel. Wij zijn professioneel in allerlei hoogte - kwaliteits plastic hoofdspelden en spijkers, roestvrij staalspijkers, koperspijkers, aluminiumspijkers, evenals een grote verscheidenheid van de plastic delen van UPVC en hardwaretoebehoren. Vooral wenden onze plastic hoofdroestvrij staalspijkers een unieke productietechnologie aan en stellen een distinctieve kwaliteit tentoon, die ons product met uitzonderlijke creativiteit begiftigt en een maximaal concurrentievermogen in de markt verstrekt.

 

Meer dan 20 jaar van toewijding aan dit gebied in sprit van voortdurende verbetering en voortreffelijkheid heeft in de producten van uitstekende kwaliteit en tevreden klanten op lange termijn geresulteerd. Wij hebben volledig onafhankelijke R&D-mogelijkheden, en een productieinstallatie om diverse vraag van klanten naar nieuwe producten te ontmoeten. Wij veroorzaken momenteel verscheidene punten die volledig gebaseerd op klantenspecificaties, tekeningen of steekproeven zijn.  Voorts is Lianchuang verklaard aan SGS IS09000 Kwaliteitsbeheersysteem, en de roestvrij staalspijkers hebben Ce-certificatie gekregen, verstrekken deze nog sterkere kwaliteitsborging.

 

Wij zijn oprecht welkom u om met ons te bezoeken en samen te werken. Wij verzekeren u op elk moment van onze beste diensten.

 

China Jiashan Lianchuang Plastic & Hardware Factory Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Het Plastiek van Jiashanlianchuang & de Hardwarefabriek werden gevestigd op 2000.

 

Ons eerste type van producten was plastic hoofdroestvrij staalspijkers volgens de steekproef van de klant. Wij besteedden heel wat energie en de kosten op dit nagelen, en nu wordt deze spijker ons hoofdproduct met hoogte - kwaliteit.

 

In 2004, openden wij de machineworkshop die voor het stempelen van delen is, die delen allen lassen uitgevoerd naar de klant van Canada, dan verkocht aan walmart.

 

In 2006, ontwikkelden wij andere soorten roestvrij staal losse spijkers met verschillende hoofd en steel.

 

 

In 2009, begonnen wij om koperspijkers te produceren, aluminuim spijker en siliciumbronsspijkers.

 

 

In 2012, leverden wij de spijkers van de roestvrij staalrol, de plastic spijkers van de bladrol.

 

 

Sinds 2013, begonnen wij om allerlei markten over de wereld bij te wonen en kregen heel wat klanten.

Vooral, hebben wij een grote hoeveelheid plastic hoofdorden van roestvrij staalspijkers en onze producten zijn zeer populaire overzee.

 

In 2019, maakten wij een grote stap van het veranderen van traditionele arbeidsproductie aan intelligente machineproductie.

 

Wij zullen nooit en delevop meer hoogte - de producten van de kwaliteitsspijker, om een professionele fabrikant van roestvrij staalspijkers met beste kwaliteit en de goede dienst ophouden te zijn.

 

 

China Jiashan Lianchuang Plastic & Hardware Factory Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Onze Diensten

1) Of u onze huidige klant of nieuwe klant bent, kunnen wij steekproeven leveren, kosteloos.

2) 7 dagen * zullen 24 uren met betrekking tot onze producten in 24 uren worden geantwoord.
4) Het goedgetrainde en ervaren personeel zal al uw vragen in het vloeiende Engels beantwoorden.
5) Wat wij proberen om u aan te bieden: De goede Dienst van Quality+Factory Price+Quick Response+Reliable.

 

6) Elk van onze producten worden geproduceerd door onze professionele werklieden en wij hebben het team van de hoog-werk-gevolg buitenlandse handel, kunt u ons totaal geloven        de dienst.

 

7) Wij hebben 20 jaar ervarings van vervaardiging en verkoop, koesteren wij elke orde als onze eer.

8) Uitvoerbaar OEM

 

9) Goed na de verkoopdienst voor onze die producten aan overal van globaal worden verkocht.

 
Ons Team

Wij hebben onafhankelijke productieworkshops en moderne productielijnen. De personeelsleden van ons bedrijf worden allen opgeleid om een hun standpunt in te nemen en zijn bekwaam bij hun banen. Wij controleren strikt elke stap in productie van grondstoffenaankoop aan productie. Wij produceren ons product strikt met de technieken overeenkomstig de behoeften van de klanten om klant-tevredenstellend product te maken. Wij produceren onze producten met gestandaardiseerde verrichting en wij houden nooit op verbeterend onze productietechnologie.

 

China Jiashan Lianchuang Plastic & Hardware Factory Bedrijfsprofiel 0